BROUŠENÍ NOŽŮ PARDUBICE

ZAŽIJTE ZNOVU TEN POCIT KRÁJET S DOKONALE OSTRÝMI NOŽI!!!

Legenda říká, že japonští mistři poté, co ukovali a nabrousili katanu, její ostrost zkoušeli tím způsobem, že ji položili do potoka proti proudu. Dostatečně ostré bylo takové ostří, které krájelo plující listí.

JAKÝ JE ROZDÍL MEZI TUPÝM A OSTRÝM NOŽEM? 


Na obrázku vidíte foto pod mikroskopem. Nahoře je ostří, na kterém jsou nerovnosti a grot (miniaturní kovové odštěpky). Takové ostří je tupé a špatně řeže

Dole je ostří nabroušené naší patentovanou bruskou. Nerovnosti zmizely a grot je odstraněný. Takto upravené ostří nejen že je pekelně ostré, ale jeho ostrost vydrží velmi dlouho

JAK VYPADÁ TAKOVÝ ROZDÍL V PRAXI? PODÍVEJTE SE NA VIDEO: 


KOLIK TO STOJÍ?

Broušení třístupňové

Vhodné pro nože, které nebyly dlouho broušeny (dochází zde k navrácení základního tvaru ostří).

1 nebo 2 nože


159,- Kč/kus

3 nebo 4 nože 

+ zaslání nožů zdarma

129,- Kč/kus

Broušení dvoustupňové

Vhodné pro nože nové, s vlnkovým a pilkovým ostřím, nebo pro opakované broušení. 

1 nebo 2 nože


119,- Kč/kus

3 nebo 4 nože

+ zaslání nožů zdarma

99,- Kč/kus

5 a více nožů - zaslání nožů zdarma. Navíc jako dárek obdržíte balíček voděodolných náplastí. 

Poštovné

Svoz v Pardubicích:

Svoz nožů k broušení v Pardubicích provádíme každý pracovní den. Při broušení 3 a více nožů je služba zdarma, jinak 99,- Kč (pro nože přijedeme a nabroušené Vám je již druhý den dovezeme zpět).

Zaslání přes dopravce:

- Broušení 1 nebo 2 nožů: 89,- Kč (nože nám zašlete přes BALÍKOVNU nebo jiného dopravce, my Vám je do 24 hodin nabroušené zašleme zpět).

- Broušení 3 nebo 4 nožů: Poštovné zdarma (nabroušené nože Vám zašleme na naše náklady)

- Broušení 5 a více nožů: Poštovné zdarma (nabroušené nože Vám zašleme na naše náklady). Navíc od nás obdržíte praktický dárek

CO DĚLAT (NEBO NEDĚLAT), ABY VAŠE NOŽE ZŮSTALY DLOUHO OSTRÉ? 

Levné domácí brousky spolehlivě ničí Vaše nože!

 

Nejenže na nich dochází k zahřívání materiálu čepele, čímž se nenávratně ničí. Tyto brusky nerespektují úhel nože, tedy i když možná dosáhnete chvilkového pocitu ostrosti, ten nevydrží dlouho. K udržování ostří nože používejte OCÍLKU! Pokud už nestačí, nechte nože profesionálně přebrousit. 

Pozor na myčku nádobí a uložení nožů


Dát ostrý nůž do myčky nádobí, pak ho vytáhnout a hodit k ostatním na hromadu do šuplíku, to je mezi profesionálními kuchaři něco jako smrtelný hřích. Poškození ostří nezpůsobuje teplota uvnitř myčky, ale agresivní chemické prostřední způsobené mycími prostředky. Navíc nože, pokud nejsou správně uložené, se o sebe a ostatní nádobí mohou třít a tím se výrazně tupí

Velikost a tvar nože - každý je určený na něco jiného


Pravděpodobně i Vy máte doma nůž, se kterým děláte většinu prací. Ovšem je potřeba si uvědomit, že existují nože vykosťovací, filetovací, na pečivo, na zeleninu, na maso. Pokud každý nůž budete užívat k tomu, k čemu je určen, nože se Vám odmění svou dlouhodobou ostrostí.  

JAK NOŽE ZABALIT K ODESLÁNÍ?

OBJEDNEJTE SI NABROUŠENÍ NOŽŮ 

VYPLŇTE VŠECHNY POTŘEBNÉ ÚDAJE. JAKMILE ODEŠLETE OBJEDNÁVKU, MY VÁM JI OBRATEM TELEFONICKY POTVRDÍME A DOMLUVÍME SE S VÁMI NA ZPŮSOBU DORUČENÍ NOŽŮ.  

Josefa Janáčka 962, Pardubice, 530 12
Všechna práva vyhrazena 2020
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!